Uncategorized

Weekend vibes

 

Eftersom jag inte berättat om min toppenhelg så blir det en liten tillbakablick till den nu. I fredags var jag på en sommar kick off grillfest med Better Bodies. Jag är verkligen otroligt glad att Better Bodies har sitt huvudkontor i Stockholm för det känns som att ha en extra familj. Jag träffade många av mina fitness-vänner som jag inte sett på jätte länge, vilket var väldigt kul! Tyvärr tog jag inga bilder från själva eventet (jag var för upptagen med all den goda maten!), men tog en selfie innan jag for iväg.
På lördag var dagen med pricken över i:et kan man säga. Jag startade dagen med en promenad med två tjejkompisar runt Djurgården. Vilket fin natur alltså! Där kommer jag att göra många löprundor i sommar minsann. I förbi farten passade jag samtidigt på att gå in till Gröna Lund och köpa det gröna kortet. Detta är alltså ett säsongskort så att jag kommer in på “Grönan” hela sommaren.

 Dessa bilder har jag faktiskt lånat från google.

Efter promenaden tog vi spårvagnen in till centrum där vi tog en brunch/tidig lunch på Reload Superfood. Gott, nyttigt och rekommenderas varmt.

Efter lunchen tog jag tunnelbanan hem, fixade undan lite jobb och gjorde mig i ordning för Gröna Lund! Jag är väl inte så mycket för berg-och-dalbanor eftersom jag lätt blir illamående och är lite rädd för höjder, men jag poängterar ju ofta att gå utanför sin trygghetszon och övervinna sina rädslor så jag satte mig ändå i en sån där åk-grej. Tror den hette Jet Line. Jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ut och jag fick verkligen en överdos av Stockholmsluften av allt gapande, men kände mig ganska stolt efteråt.

Ett åk fick dock räcka. Medan de andra tjejerna fortsatte åka berg-och-dalbanor satte jag mig tillsammans med en tjejkompis och tog några glas vin och en nachotallrik.

Gröna Lund stängde klockan 23, men vi var lite partysugna så åkte in till Östermalm för att se vad Stockholms uteliv hade att erbjuda. Partysuget avtog dock rätt snabbt eftersom vi inte visste vart vi skulle gå. Jag hade dessutom bara sneakers och jeans på mig och vad jag hört så måste man vara rätt fancy pancy om man ska gå ut här. Har jag rätt?

Vi nöjde oss med en Subway teriyaki-kyckling på vägen hem och avslutade kvällen redan runt midnatt.

Jag vaknade på söndagen rätt tidigt och tog en timmes promenad längs vattnet på Gärdet. Efteråt åkte jag in till stan en sväng, mötte upp Marielle (my partner in crime från lördagen) och gick till Holy Greens och köpte världens godaste chevré-kycklingsallad! Också ett ställe i Stockholm jag rekommenderar varmt!

Vädret var lite blåsigt men varmt så jag hade på mig en kjol såklart.

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message