Uncategorized

A walk in Gamla Stan

Veckan som gått har summa summarum varit väldigt bra, trots att jag var sjuk största delen. Måndag, tisdag och onsdag var jag i princip bara inomhus och tog det lugnt. På torsdag blev jag så rastlös så jag bestämde mig att röra på mig. Jag tog då tunnelbanan in till Gamla Stan för att turista lite. Verkligen en mysig del av Stockholm! 

Från Gamla Stan promenerade jag in längs Drottninggatan till centrum, besökte ett apotek och kollade lite snabbt i några klädaffärer. Det var fint och varmt väder så mitt klädval blev ballerina-kjol.

Överlag måste jag säga att jag trivs väldigt bra hittills i Stockholm. Jag bor i en mysig, ljus liten etta ute på Gärdet. Området här runt omkring är otroligt vackert och lugnt. Nästa vecka blir det lite mera program, bl.a mera träning, lite möten, midsommar(!) och så ska jag dessutom iväg och få mina naglar och fransar fixade. Det blir en vecka att se fram emot!

Ha en skön start på veckan!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message