Uncategorized

Backarna bus i Stockholm

Min bror Robert reste med mig till Stockholm i fredags och stannade till söndag. Vi reste tidigt på fredag morgon och anlände till Stockholm redan kl: 08:00. Jag skulle få min lägenhet först klockan 16 så vi bestämde oss för att gå och äta frukost till Radisson hotellet bredvid centralstationen och efter det gick vi på stan i några timmar innan vi tog tunnelbanan ut till Gärdet.

Vi gjorde oss hemmastadda i den söta ettan, öppnade en flaska vin och satte oss på balkongen och bara njöt av det vackra vädret.

Senare mot kvällen gick vi på Summerburst. Vi hade biljetter både till fredag och lördag och wow vilket drag och vilken stämning det var! Jag har inte varit på konsert eller festival på flera år och hade nästan glömt hur kul det är.

På lördag fick vi dock se Stockholms väder från den sämsta sidan. Åska, blixt och spöregn! Vi blev genomblöta!
På söndag följde jag med Robert till centralstationen och vinkade av honom när han åkte iväg med Arlanda Express. Lite tomt och ensamt känns det nu. Tråkigt också när jag dragit på mig värsta förkylningen! Men bara jag blir frisk ska jag börja utforska Stockholm! Jag tar mer än gärna emot förslag på vad jag borde se och göra här! Funderar allvarligt på att göra en Bucket list som jag kan pricka av under sommaren. Hit me!

På söndag promenerade jag till ICA Kvantum och storhandlade. Eller njae, det är svårt att storhandla utan bil. Saknar verkligen att bara kunna ta bilen nere på gatan vart jag vill. Det är en sådan frihet att bara glida runt! Hur som helst, en massa grönsaker, frukter, kött, kyckling och annat gott kom med mig hem. Sedan tittade jag på Friends och Modern Family hela söndagen medan det regnade ute. Det var mys!

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message