Uncategorized

Life update

Tänk om man skulle komma igång här igen! Det är konstigt. När jag startade min blogg (då som rarasara på blogspot) skrev jag minst ett inlägg om dagen, ofta två eller t.o.m tre. Nu går det i perioder och jag tycker ofta att jag inte har något att skriva om. Det är också konstigt, för just nu händer det massor i mitt liv som jag skulle kunna skriva om.

Jag ska nu uppdatera er lite vad som hänt.

Våren 2017 har spenderats mestadels utomlands. Jag har rest massor! Min första resa i februari var till Stockholm för en fotografering för Nocco. Direkt från Stockholm åkte jag till New York där jag bodde en vecka innan jag åkte vidare till Columbus, OH, för att tävla i Arnold Classic. Från Columbus flög jag vidare till L.A där jag tävlade i Fit World Pro och två dagar senare vidare till Melbourne i Australien. I Melbourne tävlade jag i Arnold Classic Australia, vilken också var min sista tävling innan jag gick off season. Jag hade planerat att göra några tävlingar till, men kände att min kropp inte klarade av att gå på diet och träna så hårt mera. Jag behövde verkligen en paus både fysiskt och psykiskt. Det kändes som helt rätt beslut!

Jag stannade i Australien i 2 veckor med mina sponsorer Scitec Nutrition. Vi reste runt på en promotion tour till Sydney, Brisbane, Townsville, Adelaide och Perth. Australien är verkligen ett underbart land som jag varmt rekommenderar. Favoriten av dessa städer var Melbourne och Perth.

Jag kom hem till Finland den första April, hade 4 dagar ledigt innan det bar av på resa med Scitec Nutrition igen. Nu var det FIBO Power i Köln som stod på agendan och det var lika stort och galet som alla år. Lite sliten började man känna sig nu. Efter Fibo fick jag faktiskt en lite längre semester, ca 3 veckor, innan jag packade min väska igen och flög till Birmingham. Denna gång med NOCCO för att jobba på BodyPower expot. Vilken kul helg detta var och vilket härligt gäng jag fick lära känna!

Efter BodyPower var jag hemma två veckor innan jag drog iväg på min resa till Marbella med BootyBuilder.no i sju dagar. Dessa dagar bestod mest av sol och bad, men vi hade också ett event på ett gym där jag instruerade maskinen samt gav lite träningstips. Den här resan kändes verkligen mer som återhämtning än slitage. Det var en fin resa!

Jag kom hem från Marbella i slutet på Maj och då började mitt nya liv kan man säga. Jag tömde och flyttade ut från min lägenhet i Vasa, Finland och flyttade nu i fredags till en etta i Stockholm. Jag ska bo här över sommaren och sedan får vi se vart det bär av. Många har undrat vad jag ska göra i Stockholm och jag svarar alltid att jag ska göra samma sak som jag har gjort i Vasa. Jag tränar, jobbar med Trifinity Training, Sarabackfitness, mina samarbetspartners och njuter av livet. Jag känner bara för att se något annat än Vasa och just nu är tiden så rätt att göra det. Jag ser verkligen fram emot en sommar i Stockholm och kommer att försöka ta emot allt som staden har att erbjuda!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message