Recept

Easy healthy protein evening snack

Det här receptet är löjligt enkelt, jätte gott, mättande och stillar ditt sötsug (iaf mitt).

Ta 1/2 – 1 dl frusna bär och defrosta dom bara en liten stund i mikron. Ett anana alternativ är att skölja dom snabbt i varmt vatten. De får inte bli helt tinade, men de ska gå att mosa sönder. Jag använde hallon.

Strö en skopa av ditt favorit vassleprotein ovanpå bären. Jag använde en blandning av Scitec Nutritions Protein Pudding (pannacotta) och Protein Delite (Ananas). Vispa ihop till en fluffig massa.

För att få det ännu fluffigare lägger jag till en äggvita. Knäck ett ägg och separera äggulan från vitan. Vispa vitan till ett hårt skum.

Blanda äggvitan och proteinfluffet.


Lägg allt i en skål och ät som det är eller med lite frusna bär på. Jag toppade mitt proteinfluff med sojakross och ett nytt myssli jag hittat i butiken; Bondbönagranola. Detta innehåller mer protein och mindre kolhydrater än vanlig granola.

Comments

  1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

  2. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be what precisely I’m looking for. Do you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a lot of the subjects you write regarding here. Again, awesome website!

  3. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day. It’s always exciting to read through content from other authors and use something from other websites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message