Uncategorized

Playday

Idag har jag varit i Jakobstad. Noa och Adela (min guddotter) har varit i Finland över påsken och idag var deras sista dag så passade på att köra upp till Jakobstad för att träffa dem. Vi träffas väldigt sällan eftersom de bor i Gävle så man får ta vara på de gånger man kan. Vi byggde en koja, sprang lite utomhus, byggde lego och tågräls. Jag hann också prata lite med Noa, vilket alltid känns bra. Hon har helt och hållet andra intressen, ett annat tankesätt, är i ett annat livsskede, men samtidigt är hon en av de personer som förstår mig bäst och den som jag kan gå till om jag har problem. Vi är lite som pluss och minus som kompletterar varandra. Det uppskattar jag med henne.

Inne i kojan med Adela.
-Smile

-Nej, in med tungan

-Nähä, då puttar vi in den

Jag älskar när det blir ljusare ute! Det var dock svinkallt, men det ser ju fint ut eller hur?

Passade också på att kombinera jobb med nöje och förde en beställning miniband till ett gym i Jakobstad. Fina rumpor kommer att byggas där alltså! Om ni bor i Finland och vill få dessa hemskickade till er på posten, kontakta då mig på sarabackfitness@gmail.com.

Comments

  1. What i do not realize is if truth be told how you’re no longer actually much more neatly-appreciated than you might be right now. You’re so intelligent. You recognize therefore significantly with regards to this matter, made me for my part imagine it from numerous various angles. Its like women and men are not fascinated until it is one thing to do with Lady gaga! Your individual stuffs nice. Always maintain it up!

  2. There is fantastic modifications on the style of the site, I honestly enjoy it! My website is dealing with zapya app download and presently there are plenty of things to do, I’m currently a newcomer in web design. Take good care!

  3. Thanks a bunch for your fantastic content! I definitely liked it.I’ll remember to take note of this blog and will return later on. I wish to encourage you to ultimately continue the fine writing, perhaps comment on mobdro for windows as well, have a fine afternoon!

  4. There are certainly terrific upgrades on the style of your site, I certainly like that. My website is on the subject of vshare download apple and currently there are a lot of stuff to do, I am still a newcomer in web page design. Be careful!

  5. Hey there can you tell me which platform you are making use of? I’m looking to start my personal site on facetime free app soon although I’m having a tough time making the decision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message