Uncategorized

Family Time!

Jag har haft en jätte bra påsk med min familj. Igår var vi hemma hos mina föräldrar och åt mat samt hade äggjakt! På kvällen beställde jag och Robert (min bror) pizza samt köpte godis och for sedan hem till mig och bara pratade, skrattade och kollade några avsnitt av Modern Family. Vi blev så sockerhöga att vi båda somnade på soffan. Det känns väldigt skönt att vara hemma en tid nu. Jag är så glad att äntligen få umgås med mina syskon igen! Vi står alla väldigt nära varandra och vi fungerar lite som varandras psykologer. Vi pratar om problem och hjälper varandra att lösa dem. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan Robert, Camilla och Niklas. De är guld värda!

Jag kommer att vara hemma i ungefär 10 dagar nu innan det bär av utomlands igen. jag åker till Dubai med mina sponsorer Scitec Nutrition på ett fitness event, Dubai Muscle Beach. Jag funderar över att stanna några extra dagar bara för att få lite semester. Trots att jag reser mycket är det aldrig semester. Det är alltid jobbrelaterat så jag känner att jag verkligen skulle behöva lite tid i värmen för att bara koppla av och njuta.

 

Comments

  1. I am typically to blogging and i actually admire your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your website and hold checking for new information.

  2. Hello. I recently saw this page and I really love it. I also like to chat about zapya apk from time to time. Great to be here, bless you!

  3. Heya, you are definitely correct. I frequently read your articles thoroughly. I’m furthermore interested in mobdro for smart tv, perhaps you might write about that sometimes. Have a good day.

  4. There’s fantastic improvements on the structure of this webpage, I honestly love it. My own is about garageband free and certainly, there are a lot of stuff to do, I’m yet still a rookie in website creation. Thanks!

  5. Thank you so much for writing this, I bookmarked this website. I am additionally interested in info on framaroot 1.9 3, do you know exactly where I can discover one thing such as this? I will be back soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message