Bikini Fitness, Formbilder, Fotograferingar, Inspiration, Tävlingsbilder, World tour 2017

Los Angeles, FitWorld Pro and photoshoots

Från Columbus flög jag vidare till Los Angeles där min favoritfotograf Lee Hagen mötte upp mig på flygplatsen. Vi gjorde en fotografering uppe i bergen torsdag. Att göra fotograferingar i LA är verkligen något jag älskar. Värmen, omgivningen, strandfoton, bästa fotografen, ja allt är tipptopp! Här är några bilder från torsdagens fotografering.

På fredag checkade jag in på hotellet i Culvert City. Det var ett super fint Marriott hotell med fin utsikt, fullt utrustat kök, vardagsrum mm. Här skulle jag komma att trivas som fisken i vattnet.

Senare på eftermiddagen hade vi inregistrering till tävlingen och efter detta var det dags att lägga på tävlingsfärg och bara ta det lugnt och fokusera på morgondagens tävling.

 

På lördag var det tävlingsdags. Formen kändes bra som vanligt och stylingen tyckte jag att jag fick till riktigt bra. Jag har börjat använda ett nytt märke på tävlingssmink vilket jag kan rekommendera alla. Det heter Karaja, ett Italienskt märke. Det som gör detta märke så bra är att alla foundations och puder ger en så bra lyster och en photoshop look. Huden blir silkeslen helt enkelt. Dessutom har alla ögonskuggor och läppstift så starka och klara färger. Jag hatar bleka, daskiga ögonskuggor som inte ger samma färg som i paletten.

I förbedömningen var jag i första call out, vilket skulle betyda en topp-placering. Dock var det oroväckande att vi var så många. Vanligtvis brukar det vara 5-6 tjejer i första calloluten, men nu var vi 10. Min slutliga placering blev 8:e, vilket jag inte helt var nöjd med. Här är ådra bilder från scenen.

 

Efter tävlingen åt jag världens godaste kanelbulle med glasyr. Jag och Frida (som jag lärde känna denna helg) tog en Uber strax innan finalen till Cinnabon för att köpa bullar, haha!

Efter finalen tog Frida och jag en Uber till Fridays och åt hamburgare. Efteråt gick vi och handlade glass!

Jag är så glad att Frida var med mig den här helgen. Hon är en super härlig tjej! Följande dag gick vi längs Venice beach, åt på Cheesecake Factory och hade allmänt trevligt. Tack för en fin helg!

Dagen efter tävlingen och några tusen kalorier extra i magen såg formen ut så här. Osminkad ser man alltid lite rolig ut också eftersom ansiktet är kritvitt medan kroppen är brun.

 

Go´frukost dagen efter!På måndag var det dags för fotografering igen med Lee. Denna gång åkte vi till ett super mysigt ställe uppe i bergen. Svårt att förklara hur det såg ut, men jag ska visa er en film i ett senare inlägg så ni får se. Riktigt snygga och coola bilder tog vi.

Efter fotograferingen skjutsade Lee mig till LAX Airport. Ett 16 timmars flyg till Australien väntade! Där skulle jag också få träffa min mamma och pappa som jag inte sett på en månad. Fortsättning följer…

Comments

  1. What i do not understood is in fact how you are not actually much more well-appreciated than you might be now. You’re very intelligent. You realize therefore significantly with regards to this topic, made me in my opinion believe it from numerous varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested until it’s something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs nice. At all times deal with it up!

  2. Hey there I am truly delighted I came across this blog, I really found you by mistake, while I was browsing on Aol for vidmate app free. Nonetheless I’m here now and would really love to say thanks a lot for a incredible write-up and the overall interesting site (I likewise enjoy the theme/design), I don’t have sufficient time to browse it completely at the moment though I have bookmarked it and even included the RSS feed, so when I have enough time I’ll be back to read more. Make sure you do continue the fantastic job.

  3. Admiring the dedication you put into this site and thorough facts you provide. It’s amazing to find a site once in a while which is just not the similar outdated rehashed material. Excellent read! We have bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my download kik messenger website.

  4. Hi and thanks for this wonderful posting! I certainly appreciated reading it.I will ensure that I save this site and definitely will return later on. I wish to suggest you to ultimately keep going with the good writing, possibly blog about mobile number tracker with current location too, have a superb afternoon!

  5. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

  6. Simply want to say your article is as astounding. The clarity in your post is simply cool and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message