Uncategorized

Friday

It´s Friday! Trots att alla mina dagar ser ganska likadana ut så är det ändå något speciellt med fredag. Det är ofta fint väder på fredagar + att alla människor man möter verkar vara lite extra glada. Idag har humöret varit väldigt bra! Jag fick äta lite mera mat igår och det märktes i träningen idag. Jag körde ett snabbt ryggpass idag med många superset och väldigt lite vila mellan. De dagar jag har tidsbrist så brukar jag köra den här typen av träning

Dagens pass:
4 x 

15 Breda pulldowns med rakt parallellgrepp
superset
12 pulldowns med smalt och omvänt grepp
VILA 30 sekunder.

4 x 
15 kabelrodd
superset
15 breda pulldowns med normalgrepp
VILA 30 sekunder

4 x
20 hyperextensions för nedre rygg
superset
15 framåtlutad skivstångsrodd
VILA 30 sekunder

3 x Dropset
10 + 10 + 10 enarms hantelrodd

 

Nu på eftermiddagen träffade jag min vän Malin på en kaffe i stan. Vi gick till mysiga Sweet Vaasa och skvallrade om lite allt möjligt. Som vanligt väldigt mycket att prata om när vi ses. Nu på kvällen har jag tvättat kläder och börjat plocka fram vad jag ska ha med på resan. Jag åker iväg redan nu på tisdag. Första stoppet blir Stockholm från tisdag till fredag, andra stoppet New York från fredag till onsdag, tredje Columbus, fjärde lite osäkert mellan LA och Hawaii, fjärde Melbourne Australien och sedan blir det en två veckors turnering med Scitec Nutrition runtom i hela Australien. Vilken resa det kommer att bli! Jag ser så otroligt mycket fram emot att komma iväg! Älskar verkligen dessa tävlingsresor runtom i världen!<3

Nu ska jag bänka mig framför Fångarna på Fortet. Ha en fin fredag!

Dessa två bilder är från igår när jag var till Peter O Jina och lade i mina extensions. Resultatet får ni se imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message