Bikini Fitness

The competition suits have arrived!

Onsdag är den jobbigaste dagen på veckan! Måndag känns som en nystart och dagen efter en vilodag, tisdag tränar jag axlar så det är en lätt dag. Men onsdag! Mitten på veckan när krafterna börjar ta slut och man ser fram emot helgen. Det är också dagen innan jag laddar på med mera kolhydrater så det är säkert en mental grej. Jag har känt mig hungrig och otroligt trött.

Trots en tröttisdag så hade jag ändå två guldglimtar! Den ena var att jag fick jätte fina naglar hos Beauty Bay Vaasa och en andra var att mina tävlingsbikinin anlände från Bikinis By Freydis! Så fina! Jag vet dock inte vilken jag ska välja till Arnolds. Den blåa är ett säkert kort, men jag känner faktiskt för att testa något nytt och och annorlunda. Lutar mot rött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message