Tävlingsförberedelser

Beautyday at Beauty Bay Vaasa

God morgon! Idag ska jag till Beauty Bay Vaasa för att få mina naglar tävlingsklara och fina. Anastasia som alltid fixar mina naglar brukar alltid komma med nya fina idéer på dekorationen så vi ska se vad det blir idag. Nu när det fix inför tävling vill man inte gå alltför crazy med starka färger och mönster utan jag brukar gå på stilrent och naturligt med lite glitter eller kristalldekorationer.

Här är några av Anastasias mästerverk på mina naglar

 

Comments

  1. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a applicable deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent idea

  2. Thanks for the amazing post! I certainly liked finding out about it.I’ll make certain to save this blog and will often come back in the future. I want to suggest that you continue the wonderful writing, even think about vidmate software as well, have a good day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message