Bikini Fitness, Formbilder, Tävlingsförberedelser

Ab check 2,5 weeks out from the Arnolds

Det är nu 2,5 vecka kvar till tävling och jag satsar mycket på detaljer nu. Mina magmuskler har alltid varit ett bekymmer att få en ordentlig definition på, speciellt nedre magmusklerna. Nu har jag lagt in magträningen varje dag (skippar den bara om jag har muskelvärk och inte kan träna dom). Igår var första dagen som jag tyckte mig se lite framsteg i magpartiet. Jag märker också stor skillnad från alla LPG behandlingar jag gör nu. Jonas Kesti behandlar mig med LPG två gånger i veckan och vi kör intensivt i området kring midja, nedre mage och rumpa. Om ni läsare vill testa på LPG hos Jonas så får ni -25% rabatt vid ert första besök om ni nämner mitt namn vid bokningen. 

Comments

  1. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  2. You’re absolutely right and I trust you. Whenever you want, we might also speak around kik for computer, a thing that intrigues me. Your website is awesome, best wishes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message